Sari la conținut

Comunicat de presă

COMUNICAT DE PRESĂ 

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Andreești implementează Programul de Reducere a Abandonului Școlar

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Andreești, comuna Vladimir, județul Gorj, beneficiază, în perioada 2022-2025, de sprijin financiar pentru realizarea proiectului „PNRAS-Școala Gimnazială nr.1 Andreești”, din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat de Planul Național pentru Redresare și Reziliență al României (PNRR).

Prin acest proiect, Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Andreești, va realiza o serie de acțiuni care au ca obiectiv principal prevenirea abandonului școlar și reducerea părăsirii timpurii a școlii în rândul elevilor din unitatea noastră de învățământ. De la activități remediale, programe educaționale atractive, oferire de rechizite și cărți pentru elevi, până la cursuri de formare profesională și coaching pentru profesori, proiectul nostru își propune să motiveze și să sprijine elevii în vederea finalizării învățământului obligatoriu.

Proiectul „PNRAS-Școala Gimnazială nr.1 Andreești”,”, cod F-PNRAS-1-2022-0831, în valoare totală de 346.241 lei se va desfășura în perioada septembrie 2022 – iunie 2025.

Prin implementarea activităților din proiect, ne dorim ca la nivelul școlii să se dezvolte unui climat pozitiv și incluziv care să determine reducerea absenteismului, facilitarea învățării, creșterea motivației elevilor, stimularea lucrului în echipa. Astfel, la finalul celor trei ani de proiect, elevii noștri își vor îmbunătăți rezultatele școlare, atitudinea și deschiderea față de școală în general.

DATE DE CONTACT REPREZENTANT SCOALA

Nume, prenume: Dobre Ion

Telefon: 072798141     

E-mail: dobrei79@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *